Starte NUF

Hei, har tenkt å starte nuf.

Er så mange som tilbyr NUF online, fra 2000 – 8000 i Året. Har det mye å si hvor man bestiller fra så lenge de har norsk kundeservice ?

Har sjekket ut Panlegis.
Virker som de har gode priser, noen som har bestilt fra dem ?

Vil gjerne ha navn på noen seriøse sider som tilbyr nuf med holdingselskap.

Takker for alle svar.

Spørsmål fra Joakim.

Spørsmålet ble stilt den 07-02-2011.

Ligger under emnet: Selskapsformer.

2 svar

(NB! Regnskapsguiden.com fraskriver seg ethvert ansvar for tap eller skade som måtte oppstå etter å ha fulgt disse svarene. Alle svar er brukergenererte og må behandles deretter.)

Vet du svaret på dette spørsmålet? Hjelp til ved å bidra med ditt svar, eller vurder eksisterende svar med tommel opp / ned.

1 Einar

Tror selskapsformen er på vei ut for de fleste «vanlige» firma nå med de forandringene staten planlegger for små AS. (30 k i aksjekapital og revisjonsfritak) Les svarene her: https://regnskapsguiden.com/opprettelse-av-nuf/

De som blir igjen nå er de NUF var opprinnelig ment for. Utenlandske firmaer som skal starte en avdeling i Norge. (IF f.eks. er et NUF)

(0)
(Synes du svaret var godt eller dårlig?)
2 Terje

Lav pris betyr ikke kvalitet. Når du skal drive firma så bør ikke noen hundrelapper være det som avgjør hvilken leverandør man skal bruke.

Når det gjelder Panlegis så er de godt kjent for å drive svært oppsøkende salg per telefon til nyetablerte enkeltpersonforetak, og de spør om visakortnr flere ganger i løpet av samtalen selv om du ikke har bestemt deg for å bestille NUF. Hvis du spør om hvorfor de ønsker visakortnr så sier de ofte «da sparer vi tid når du har bestemt deg». Jeg vet om mange som har blitt lurt trill rundt av Panlegis pga av dette og har du først gitt fra deg visakortnr så kan jeg nesten garantere at ditt kort blir trekt. Panlegis er et firma som har kontor på Malta og som drives av noen svensker.

De prøver også å selge Holdingsselskap selv om det er bare en eier i selskapet, det har i de fleste tilfeller null hensikt.

Seriøse tilbydere er Firmahjelp, varjag og Kontorfabrikken.

(1)
(Synes du svaret var godt eller dårlig?)

Ditt svar