Opprettelse av NUF

Jeg skal opprette et NUF. Ser det er mange som tilbyr å opprette det for en på nett. Lurer på om det har noe å si hvem man velger? Noen man ikke bør velge? Stor forskjell i pris er det jo også på de.

Spørsmål fra Catrine.

Spørsmålet ble stilt den 21-01-2011.

Ligger under emnet: Selskapsformer.

8 svar

(NB! Regnskapsguiden.com fraskriver seg ethvert ansvar for tap eller skade som måtte oppstå etter å ha fulgt disse svarene. Alle svar er brukergenererte og må behandles deretter.)

Vet du svaret på dette spørsmålet? Hjelp til ved å bidra med ditt svar, eller vurder eksisterende svar med tommel opp / ned.

1 Bjarne

Regjeringen har nå fremmet forslag om å ta bort revisjonsplikten på små AS. I tillegg kommer det kanskje et forslag om å senke kravet om aksjekapital til bare kr 30 000,-.

Ville ha ventet til dette var avgjort før jeg beste meg for å opprette NUF eller ikke.

(0)
(Synes du svaret var godt eller dårlig?)
2 Jonny

Bjarne har et poeng, les her http://www.regnskapshjelp.no/2011/foreslar-as-med-lavere-kapitalkrav/ , greia er bare at man ikke vet med sikkerhet om aksjekapitalen for AS går fra 100 000 til 30 000. Hvis dette blir bestemt av stortinget så vil det nok ikke bli trådt i kraft før tidligst i 2012.

Til å etablere NUF ville jeg valgt Kontorfabrikken eller firmahjelp. Ville dessuten holdt meg langt unna f,eks panlegis som ikke har kontor i norge og som ikke har et spesielt bra rykte.

Ikke se på pris når du skal etablere og vedlikeholde NUF, det er uansett kun en tusenlapp eller to i forskjell, men kvaliteten er veldig stor. Ville anbefalt et firma som også tilbyr regnskap, da har de autoriserte regnskasførere på huset som kan være nyttig.

(0)
(Synes du svaret var godt eller dårlig?)
3 Urban Bergström

VARNING !! Håll dere långt bort fra Verdun Group.
Till trots för att jag ikke ville ha deres tjenester klarte de å trekke över 3000.- fra mitt konto som betalning för å skapa ett NUF. Nå vill de ha över 4000.- til för å stenge de engelska bolaget de skapade i mitt navn. De ringer til dygnets alla timmar å masar om pengar til ditt å datt.. Vurderar å gå til politi eller advokat för å få stopp på detta.

(3)
(Synes du svaret var godt eller dårlig?)
4 Jonny

Hvordan har Verdun group klart å trekke penger fra din konto da? Du betalte vel ikke regninga med tvang? Eller har du vært så dum at du har oppgitt visakortnr per telefon??

NB: Kontorfabrikken tar kr 1500,- for å slette det engelske selskapet.

(1)
(Synes du svaret var godt eller dårlig?)
5 Hei

Hei Urban Bergstrøm
Jeg sliter med det samme problemet med Verdun Group. Jeg har ikke begynt å bruke firmaet enda, og jeg har allerede fått neste faktura. Faktisk inkasso varsel, fordi deres faktura havner i søppelposten. Hva gjorde du med regningen? og hvordan fikk du slettet foretaket. Jeg er ikke interessert i å betale hvert år for ingenting.

(0)
(Synes du svaret var godt eller dårlig?)
6 Jonny

Har du signert noen kontrakt med de på papir eller elektronisk? Hvis ikke ville jeg levert en innsigelse til inkassobyrået. Det som da skjer er at inkassobyråer fryser saken og er pålagt å sende saken til forliksrådet i din kommune for mekling der.

(2)
(Synes du svaret var godt eller dårlig?)
7 Vincent

Hvordan klarte dere å unngå avtale med Verdun og med den engelske register?

(0)
(Synes du svaret var godt eller dårlig?)
8 Einar

Det enkleste er vel å si nei på telefon Vincent…

(0)
(Synes du svaret var godt eller dårlig?)

Ditt svar