Utleie av feriehus: Starte enkeltmannsforetak?

Skal leie ut mitt feriehus gjennom NoVASOL fra mars – okt 2014 og lurer på om det er lurt av meg og opprette et enkeltmannsforetak i denne henseende. jeg vil få endel utgifter i forhold til å pusse opp hus/brygge og flytebrygge og reiser tur/retur da jeg bor 3 timer med bil unna, må også ta ferge.. Håpte at jeg på denne måten kan trekke utgiftene fra på selvangivelsen. Hva hvis ingen da vil leie huset i 2014 så jeg ikke får inntekter på det? Hva vil da skje med beløpene jeg har trukket fra? Håper at jeg kan unngå å måtte ta opp lån. Kan dere gi meg et konkret svar på dette? Jeg har fast jobb utenom dette, vil dette ha noe innvirkning?

mvh
Sonja E.

Spørsmål fra Sonja E.

Spørsmålet ble stilt den 14-06-2013.

Ligger under emnet: Selskapsformer.

Ingen svar

Vet du svaret på dette spørsmålet? Hjelp til ved å bidra med ditt svar.

Ditt svar