Utgiftsføre trening i enkeltmannsforetak

Jeg driver et enkeltmannsforetak hvor jeg underviser i dans og trening. Kan jeg utgiftsføre egne utgifter til trening (treningssenter)? Jeg er avhengig og holde meg i god form og få nye treningsimpulser utenfra.

Spørsmål fra Victoria.

Spørsmålet ble stilt den 30-01-2013.

Ligger under emnet: Skatt.

1 svar

(NB! Regnskapsguiden.com fraskriver seg ethvert ansvar for tap eller skade som måtte oppstå etter å ha fulgt disse svarene. Alle svar er brukergenererte og må behandles deretter.)

Vet du svaret på dette spørsmålet? Hjelp til ved å bidra med ditt svar.

1 AH

Hei, jeg har ikke svar, men er i en lignende situasjon.
Har en jobb som er helt avhengig av at jeg er i god form. Har derfor startet på treningssenter og livsstils endring. Tror kanskje det er en mulighet å starte bedrifts idrettslag og melde meg inn der! Kan da bedriften min gi penger til laget, så kan laget betale medlems kontigent på trenings senteret???
Noen som har svar?

Ditt svar