Svensk MVA på brukt printer

Transportør ringte meg og fortalte meg at de ville sende meg en faktura på svensk mva i.f.m. fortolling av den brukte printeren jeg har kjøpt av en privatmann i Sverige. Kan det være riktig at jeg skal betale svensk mva på en printer kjøpt av en privatmann som har betalt mva tidligere m.a.o. da den var ny. At jeg må betale mva på transportørens jobb forstår jeg. All den tid jeg har et lite enkeltmannsforetak under mva grensen, blir dette en ren ekstrakostnad på nær 6000,-

Spørsmål fra Jonny.

Spørsmålet ble stilt den 03-11-2012.

Ligger under emnet: Merverdiavgift.

1 svar

(NB! Regnskapsguiden.com fraskriver seg ethvert ansvar for tap eller skade som måtte oppstå etter å ha fulgt disse svarene. Alle svar er brukergenererte og må behandles deretter.)

Vet du svaret på dette spørsmålet? Hjelp til ved å bidra med ditt svar.

1 Yngve

Hei.

Det hørtes rart ut. Undersøk om det er fortolling i Norge de mener. Transportselskaper legger av og til ut for fortollingen og viderefakturarer dette.

Ditt svar