Slette et NUF, fordi jeg føler meg lurt?

Sitter og leser tråder om Nuf, og ser jo litt etterhvert at ett NUF blir i meste laget for meg. Jeg har rett og slett ikke bruk for det. Hvordan kan jeg gå frem for å få «angret» meg eller slettet det? Kan jeg beholde det ENK jeg startet med, eller er det dratt over i nufet? Ojoj, Panlegis. Ikke imponert!

Spørsmål fra Silje.

Spørsmålet ble stilt den 10-08-2011.

Ligger under emnet: Selskapsformer.

9 svar

(NB! Regnskapsguiden.com fraskriver seg ethvert ansvar for tap eller skade som måtte oppstå etter å ha fulgt disse svarene. Alle svar er brukergenererte og må behandles deretter.)

Vet du svaret på dette spørsmålet? Hjelp til ved å bidra med ditt svar.

1 Jonny

Du kan selvsagt gjøre dette selv. Du må da sende inn samordnet registertmelding del 1, via Altinn er det enkleste og raskeste.

Skal du også slette det mor-selskapet i utlandet så vil jeg anbefale deg å ta kontakt med Firmahjelp som er dyktige på dette. http://www.firmahjelp.no/nuf/avvikle-nuf/

2 Bertine

Hei, jeg har ikke kommet i gang med nuf’en min. Jeg er redd for å ta denne i bruk for da er det kanskje enda vanskeligere å slette dette om f.e. ett år? Jeg har ENK nå og kan vurdere å ikke ta NUF i bruk og slette denne nå ingenting har skjedd enda. Taper jo 16ooo kroner men hva er lurest? Slette de før året er over eller beholde de og sett i gang?

3 Svein Arild Martinsen

Jeg satte opp et NUF med Panlegis en stund siden, og selvfølgelig var de ikke så greit som de sa på telefonen.

Panlegis ønsket 3000 kr før å slette selskapet

Jeg fant dette selskapet på google, de arbeider spesielt med NUF avviklinger, anbefaler firmaslett.com før de som har blitt lurt.

4 Lillen

Tusen takk, har varit i kontakt med firmaslett.com. Jeg ble lurt for snart et år siden. Håper de gjør jobben sin så at morselskapet blir sletta.

5 Einar

Fremgangsmåte på hvordan du sletter et NUF selv: http://grundertanker.no/2012/08/fremgangsmate-for-sletting-av-nuf/

6 Gunilla

Firmaslett är en bluff, dom tar bara betalt för att sletta ett sellskap som är registrerat i companieshouse. Men i själva verket så tar dom bara pengarna och kan egentligen inte sletta noe som helst. Dom sitter inte med den informationen, eller kunskapen. ELLER DOM RETTIGHETERNA.

7 Jonny

Har du blitt svindlet? Har du et konkret eksempel å vise til? Vi har hørt eksempler på lignende så vi ønsker å finne den røde tråden.

8 Jon Arne

Jeg brukte Firmaslett for sletting. har ikke haft noen problemer med dem..

9 Tone

Hat nettopp blitt Kurt inn I Nuf via palegis. Penger ble trukket Fra Konto under samtalen!!! We fly forbanna!! Hva gjor man…..

Ditt svar