Skatteskjema for apper

Hei.

Jeg holder på å publisere et par apper på app store og Google play store. De skal være gratis med mulighet for å betale for å fjerne reklame. Jeg ser at på både itunes Connect og Google developer må man fylle ut diverse skatteskjemaer (W-8BEN, blant annet) for å publisere dem og få betalt, men jeg skjønner ikke særlig mye av dem, og hva jeg skal fylle ut..

Er det noen som har vært borti det samme, og kan gi meg tips til enten hvordan disse skal fylles ut, altså hvilke felt som må fylles ut (om jeg har forstått det riktig ut fra diverse Google-søk så trengs ikke alle felter å fylles ut), eller eventuelt hvor jeg kan gå/ringe for å få hjelp til dette?

Takker for svar! 🙂

Spørsmål fra Linni.

Spørsmålet ble stilt den 23-10-2016.

Ligger under emnet: Ubesvarte spørsmål.

Ingen svar

Vet du svaret på dette spørsmålet? Hjelp til ved å bidra med ditt svar.

Ditt svar