Skattefradrag fagbøker turnuslege

Hei! Jeg er nettopp ferdig turnuslege og gjør regnskap for mitt enkeltmannsforetak. Jeg har mye fagbøker jeg har kjøpt gjennom studietiden. jeg har hørt at man kan skrive av 40% av nypris på bøkene uten at man trenger å legge ved bilag. Noen som kan noe om dette?

Spørsmål fra Turnuslege.

Spørsmålet ble stilt den 26-03-2014.

Ligger under emnet: Skatt.

1 svar

(NB! Regnskapsguiden.com fraskriver seg ethvert ansvar for tap eller skade som måtte oppstå etter å ha fulgt disse svarene. Alle svar er brukergenererte og må behandles deretter.)

Vet du svaret på dette spørsmålet? Hjelp til ved å bidra med ditt svar.

1 BB

Jeg vet ikke hva fasiteten er, men synes det virker rart om dette skulle være lov. Hvis dette er lov, så betyr det jo at alle som har studert kan få trukket fra skolebøkene på skatten når de begynner eget firma. Høres rart ut…

Ditt svar