Regnskapskontor og autorisasjon

Hei. Jeg er student på siste året på regnskapsfører studiet og ønsker å starte mitt eget regnskapskontor. Jeg har muligheten til å kjøpe en regnskapsportefølje og lurer i den forbindelse på hvordan jeg går frem for å knytte til meg en autorisert regnskapsfører / revisor som kan stå som ansvarlig slik at kravet fra finanstilsynet oppfylles. Hva kan jeg forvente at dette vil koste?

Spørsmål fra Gunnar Eriksen.

Spørsmålet ble stilt den 28-10-2014.

Ligger under emnet: Diverse.

1 svar

(NB! Regnskapsguiden.com fraskriver seg ethvert ansvar for tap eller skade som måtte oppstå etter å ha fulgt disse svarene. Alle svar er brukergenererte og må behandles deretter.)

Vet du svaret på dette spørsmålet? Hjelp til ved å bidra med ditt svar.

1 Sirkusjon

Hei, vet ikke helt hva du kan forvente at dette kan koste. Selv har jeg et regnskapsfører selskap (er autorisert regnskapsfører) og skulle jeg knyttet meg til en slik avtale ville jeg nok ønsket en liten provisjon av omsetningen.

Ditt svar