Regnskapsfører for små enkeltpersonforetak

Kan noen tipse meg om regnskapsførere som jobber med små enkeltpersonsforetak?

Det er mildt sagt vanskelig å finne noen som er villige til å ta på seg en liten kunde som meg. Innser jo så klart at uten et økonomisk insentiv så synker interessen, men vi små har vel krav på hjelp også?

Håper noen har tips.

På forhånd, hjertelig takk for hjelp!

Spørsmål fra Roarsen.

Spørsmålet ble stilt den 15-08-2013.

Ligger under emnet: Regnskap.

6 svar

(NB! Regnskapsguiden.com fraskriver seg ethvert ansvar for tap eller skade som måtte oppstå etter å ha fulgt disse svarene. Alle svar er brukergenererte og må behandles deretter.)

Vet du svaret på dette spørsmålet? Hjelp til ved å bidra med ditt svar.

1 Einar

Høres rart ut at ingen av de du har forhørt deg med har sagt ja… Hvor lite foretak snakker vi egentlig om her? (ca. antall bilag i året)

2 hilde

Ingen som vil ha meg heller. Jeg har ett enk og omsetter bare for ca 400.000 pr år. jeg sender inn moms samt fakturer kunder selv. Har kun hatt behov for hjelp til årsregnskapet . Har fått ett tilbud, etter å ha tatt kontakt med «alle» regnskapsfirmaer. De hadde en minstepris på kr 25.000. Dette synes jeg blir noe dyrt kun for selvangivelsen.

3 Leif

Det er ei stund sia jeg benytta dem, men vi syntest alltid at Regnskapsbistand var veldig forekommende og rimelige. De hjalp oss med næringsoppgava på grunnlag av vårt egen bokføring. Se http://www.regnskapsbistand.no

4 Arne

Dersom du er lokalisert i Bergen eller omegn, så skal jeg nok trolig klare å gi et tilbud som er basert ut i fra forventet arbeidsmenge (og ut i fra det du skriver så trolig mindre enn 25K)

Du skriver at du sender inn momsen selv, vil det si at du bokfører både kostnader og inntekter selv, og strengt tatt bare trenger støtte til avstemminger og utarbeidelse av årsoppgjør?

5 Arne

Ser jeg glemte link i posten over – litt vanskelig å ta kontakt dersom du ikke har kontaktinformasjon på meg .

http://www.arjoregnskap.no Regnskapsfører i Bergen (men moderne teknologi gjør det jo fint mulig å hjelpe kunder over hele landet egentlig, selv om jeg i utgangspunktet anbefaler å ha en regnskapsfører så nærme at personlig besøk er mulig innimellom)

6 kuber

Hvis noen letter etter en regnskapsfører i Trondheim som bryr seg på de små og nye etablerte selskaper og kan tilby en konkurransedyktig pris, tar gjerne kontakt med http://www.kuber.no

Ditt svar