Privatperson – selge til firma

Hei. Jeg har et par ting som en bedrift er interessert i å kjøpe av meg. Jeg har ikke firma, og har heller ikke planer om å starte et, siden jeg ikke har noen planer om å fortsette. Det er bare snakk om et par varer jeg har liggende her.

Hvordan kan jeg gjøre dette lovlig, siden jeg ikke har org.nr.?

Spørsmål fra Rune H.

Spørsmålet ble stilt den 16-11-2012.

Ligger under emnet: Diverse.

1 svar

(NB! Regnskapsguiden.com fraskriver seg ethvert ansvar for tap eller skade som måtte oppstå etter å ha fulgt disse svarene. Alle svar er brukergenererte og må behandles deretter.)

Vet du svaret på dette spørsmålet? Hjelp til ved å bidra med ditt svar.

1 Einar

Ikke noe i veien for å selge som privatperson til et firma (du kan selvsagt ikke beregne moms på salget. Et firma blir momsregistrert når det passerer 50 000 i omsetning iløpet av en 12 månedersperiode). Bruk en enkel fakturamal eller lag en enkel oppstilling selv i f.eks. Excel.

Ditt svar