Pris regnskapsfører

Hvilken ca. pris i året må jeg regne med om jeg setter bort hele regnskapet mitt til en regnskapsfører? (Har enkeltpersonforetak)

Spørsmål fra Inge.

Spørsmålet ble stilt den 09-08-2012.

Ligger under emnet: Diverse.

6 svar

(NB! Regnskapsguiden.com fraskriver seg ethvert ansvar for tap eller skade som måtte oppstå etter å ha fulgt disse svarene. Alle svar er brukergenererte og må behandles deretter.)

Vet du svaret på dette spørsmålet? Hjelp til ved å bidra med ditt svar.

1 Einar

Det kommer helt an på hvor omfattende regnskapet ditt er. Jo flere bilag, jo dyrere blir det..

Noen regnskapskontor tar betalt pr. time, hvor de rimeligste tar fra 450 kroner i timen og oppover.

Enkelte tilbyr deg også muligheten å betale pr. bilag.

Det beste er å ringe, evt. maile litt rundt og forhøre seg.

2 Ronny

Regnskapsførere er en gjeng blodsugere, det skrives timer med gaffel, bilag føres mot feil konto, mva oppgaven blir sendt inn på forfall noe som fører til at ha om du skal ha tilbake mva på en termin flyttes likviditeten pga. regnskapsfører ikke bryr seg. Generelt blir det alltid store åpne poster som kommer som en «overraskelse» i slutten av året da regnskapsfører sjelden foretar avstemming av bank før ved årsoppgjør.
Mitt råd er å lære seg å føre regnskapet selv, vil faktisk si det er avgjørende om du vil ha oppdaterte tall og kunne bruke regnskapet som et styringsverktøy.

3 Ronny

Sørg i tilfelle for at du får tilgang til å fakturere selv og skanne inngående faktura slik at de får skrevet minst mulig timer på deg.

4 Ronny

beste eksempel, fikk resultatrapport pr 01.05 i juli, og hva skal man med det? i tillegg faktureres det 1 time for å ta ut en resultatrapport? tar vel ca. minuttet å ta ut rapporten og sende den på mail…

5 Stig

Ronny;
Tror du bør bytte regnskapsfører 🙂

6 Leif

Tror nesten jeg slenger meg på tipset til Stig 🙂 🙂

Ditt svar