PC kjøpt i utlandet av familie, for meg, uten å fortolle

Hei!
Jeg jobber som fotograf og gikk i fjor til innkjøp av en ny arbeidsmaskin. Men, med en tvist.

Den ble kjøpt i Canada, og er en Surface Book.

Den kostet 27.000,-

Jeg overførte summen til min far, som skulle kjøpe den, før han reiste. Han fikk ikke lov uten å ha med passet sitt, så bror min la ut. Far tok den så med tilbake til Norge, uten å fortolle.

Spørsmålet: Jeg har hørt den kan føres som en utgift, men hvordan gjøre det uten at det blir feil? – Kan jeg si at jeg kjøpte den av min far, og bare ber ham skrive en form for kvittering? Jeg er usikker på hvordan det gjøres, også med tanke på at den ikke ble fortollet.

Spørsmål fra Benjamin.

Spørsmålet ble stilt den 26-01-2017.

Ligger under emnet: Ubesvarte spørsmål.

Ingen svar

Vet du svaret på dette spørsmålet? Hjelp til ved å bidra med ditt svar.

Ditt svar