Norsk faktura, svensk adresse

Jeg mottok faktura fra et norsk AS som jeg har handlet hos. Faktura er påført norsk organisasjonsnummer (mangler «MVA»; etter org.nr. selv om de er MVA-registrert) og norsk bankkonto. Faktura er ikke påført selgers norske adresse som AS’et er registrert på, men istedet påført C/O og deres hovedkontor i Sverige. Jeg lurte på om jeg har rett på å be dem korrigere faktura slik at deres norske adresse fremkommer.

Spørsmål fra Simon.

Spørsmålet ble stilt den 18-09-2014.

Ligger under emnet: Faktura.

4 svar

(NB! Regnskapsguiden.com fraskriver seg ethvert ansvar for tap eller skade som måtte oppstå etter å ha fulgt disse svarene. Alle svar er brukergenererte og må behandles deretter.)

Vet du svaret på dette spørsmålet? Hjelp til ved å bidra med ditt svar, eller vurder eksisterende svar med tommel opp / ned.

1 Einar

Er det spesifisert moms på fakturaen da?

(0)
(Synes du svaret var godt eller dårlig?)
2 Simon

Ja, det er spesifisert moms på fakturaen.

(0)
(Synes du svaret var godt eller dårlig?)
3 Einar

Jeg ville definitivt bedt om ny faktura. Greit å vite om fakturaer med slike feil: http://www.narf.no/Nyhetsbrev/NARF-Nyhetsbrev/2010/Nyhetsbrev-fra-NARF—01—201011/Fradragsrett-for-inngaende-merverdiavgift-og-betydningen-av-formelle-feil-ved-faktura/

(0)
(Synes du svaret var godt eller dårlig?)
4 Simon

Takker så meget.

Kan jeg i så fall også be dem korrige deres adresse, eller vil det i denne omgang være rett om de bare legger til MVA på slutten av org.nummeret?

(0)
(Synes du svaret var godt eller dårlig?)

Ditt svar