Mva på kommisjon av billettsalg

Hei!

Lurer på om noen kan hjelpe meg ang. regler rundt salg av billetter og MVA. Lager en nettportal for salg av billetter til eventer for norske bedrifter. Billettinntektene kommer på min konto og deretter overfører jeg pengene til arrangøren. Jeg tar 2% kommisjon av billettsalget.

Spørsmålet er om jeg må betale MVA på hele totalbeløpet eller kun de inntektene jeg har fra kommisjonen? Det er jo egentlig arrangøren som skal betale MVA, jeg er bare videreformidleren av billett-tjenesten.

Evt. i de tilfellene der arrangøren er en skole som er unntatt MVA, hvordan er reglene da?

Tusen takk for svar!

Spørsmål fra Anders.

Spørsmålet ble stilt den 08-03-2016.

Ligger under emnet: Ubesvarte spørsmål.

Ingen svar

Vet du svaret på dette spørsmålet? Hjelp til ved å bidra med ditt svar.

Ditt svar