MÅ jeg ta ut lønn av enkeltpersonsforetaket mitt?

Jeg er i utgangspunktet uføretrygdet, men har planer om å starte opp ett enkeltpersonsforetak for å bygge opp noe som jeg kan overlate til Barna mine den dagen jeg går bort. Så jeg lurer på om jeg kan drive enkeltpersonsforetak og ikke ta ut noe lønn, men rett og slett la alt innkommende bli stående i foretaket? Selv så kommer jeg til å leve på uføretrygden, å eventuelt ta ut maks 0,4 G som er maks av hva jeg kan tjene uten att det blir motregnet mot trygda.

Spørsmål fra Clutch.

Spørsmålet ble stilt den 22-03-2017.

Ligger under emnet: Selskapsformer.

1 svar

(NB! Regnskapsguiden.com fraskriver seg ethvert ansvar for tap eller skade som måtte oppstå etter å ha fulgt disse svarene. Alle svar er brukergenererte og må behandles deretter.)

Vet du svaret på dette spørsmålet? Hjelp til ved å bidra med ditt svar.

1 Jostein

Alt overskudd (inntekt – kostnader) beregnes som lønn i ENK

Ditt svar