Lån til enkeltmannsforetak

Hei, Jeg har tatt et privatlån fra banken for å kjøpe en varebil som skal brukes i mitt enkeltmannsforetak. Lånet står privat i mitt navn, mens jeg har eget kontonummer, dieselkort bedriftskort på selskapet. Spørsmålet mitt er; kan jeg betale direkte fra bedriftens konto til lånet? er det lov? Eller må jeg betjene lånet personlig via min egen konto. Takk på forhånd!

Spørsmål fra Atif.

Spørsmålet ble stilt den 13-12-2013.

Ligger under emnet: Finansiering.

1 svar

(NB! Regnskapsguiden.com fraskriver seg ethvert ansvar for tap eller skade som måtte oppstå etter å ha fulgt disse svarene. Alle svar er brukergenererte og må behandles deretter.)

Vet du svaret på dette spørsmålet? Hjelp til ved å bidra med ditt svar.

1 Einar

I et ENK kan du i prinsippet betale alle foretakets fakturaer og dine private fakturaer med en og samme bankkonto. Det gjør dog regnskapsarbeidet rotete og uoversiktelig…

Ditt svar