Korrigere utbytte skatt 2 år tilbake

Hei.
Jeg har funnet ut at min tidligere regnskapsfører har ført feil angående utbytte for 2 år siden. Jeg skulle da ta ut utbytte (hele overskuddet), og betalte vanlig selskapskatt på overskudd, for deretter å ta ut hele utbyttet. Det viser seg nå at han har ført dette som forskudd utbytte, og dermed lagt inn under fordringer eier. Dette er selvfølgelig feil, og skulle da blitt lagt inn som utbetalt utbytte samme året som overskuddet var i firma. Derfor tror jeg også at det ikke er betalt utbytte skatt på dette.

Jeg trenger å få ordnet opp i dette, slik at saldoen på fordringer eier blir riktig.

Spørsmålet mitt er da om jeg kan sende inn korrigering på dette til skatteetaten, slik at jeg kan få utbyttet inn det året det egentlig skulle (2012)? Regner med det blir renter på skyldig utbytte skatt, men det får jo bare være.

Hvis det er mulig, hvordan føres dette da i regnskapet?

Setter stor pris på litt hjelp til dette.

Spørsmål fra Eier av AS.

Spørsmålet ble stilt den 11-06-2015.

Ligger under emnet: Ubesvarte spørsmål.

Ingen svar

Vet du svaret på dette spørsmålet? Hjelp til ved å bidra med ditt svar.

Ditt svar