Kontorleie – ny faktura

Jeg har i lengre tid leid kontor i et praksisfellesskap som videreutleier til meg. det har hele tiden vært vanskelig å få faktura, men har betalt det jeg har fått fortløpende. Ifm opphør av avtalen kommer utleier med et krav på 3 måneder de ‘glemte’ å fakturere ifjor, samt leie for april-august iår, deler av dette hadde de også ‘glemt’ å fakturere. Jeg mener at man må fakturere innenfor 1 måned etter leveranse, slik jeg gjør, evt. på forskudd. Dette er altså ikke gjort. Jeg er MVA-pliktig for endel av min virksomhet, men ikke den som drives i lokalene. Kontrakten regulerer ikke dette. Hva gjelder her, jeg har nå sagt at jeg betaler for MVA-termin 4, dvs. juli/aug.

Spørsmål fra Andreas.

Spørsmålet ble stilt den 01-09-2011.

Ligger under emnet: Faktura.

1 svar

(NB! Regnskapsguiden.com fraskriver seg ethvert ansvar for tap eller skade som måtte oppstå etter å ha fulgt disse svarene. Alle svar er brukergenererte og må behandles deretter.)

Vet du svaret på dette spørsmålet? Hjelp til ved å bidra med ditt svar.

1 Einar

Foreldelsesloven for fakturaer er vel i utgangspunktet 3 år, men faktura skal egentlig sendes ut med det samme.

Nå ser jeg dette spørsmålet er noen måneder gammelt, hvordan løste saken seg?

Ditt svar