Kontorleie – ny faktura

Jeg har i lengre tid leid kontor i et praksisfellesskap som videreutleier til meg. det har hele tiden vært vanskelig å få faktura, men har betalt det jeg har fått fortløpende. Ifm opphør av avtalen kommer utleier med et krav på 3 måneder de ‘glemte’ å fakturere ifjor, samt leie for april-august iår, deler av dette hadde de også ‘glemt’ å fakturere. Jeg mener at man må fakturere innenfor 1 måned etter leveranse, slik jeg gjør, evt. på forskudd. Dette er altså ikke gjort. Jeg er MVA-pliktig for endel av min virksomhet, men ikke den som drives i lokalene. Kontrakten regulerer ikke dette. Hva gjelder her, jeg har nå sagt at jeg betaler for MVA-termin 4, dvs. juli/aug.

Spørsmål fra Andreas.

Spørsmålet ble stilt den 01-09-2011.

Ligger under emnet: Faktura.

1 svar

(NB! Regnskapsguiden.com fraskriver seg ethvert ansvar for tap eller skade som måtte oppstå etter å ha fulgt disse svarene. Alle svar er brukergenererte og må behandles deretter.)

Vet du svaret på dette spørsmålet? Hjelp til ved å bidra med ditt svar, eller vurder eksisterende svar med tommel opp / ned.

1 Einar

Foreldelsesloven for fakturaer er vel i utgangspunktet 3 år, men faktura skal egentlig sendes ut med det samme.

Nå ser jeg dette spørsmålet er noen måneder gammelt, hvordan løste saken seg?

(0)
(Synes du svaret var godt eller dårlig?)

Ditt svar