Glemt å skrive ut faktura

Hei, jeg har glemt å skrive ut faktura til kunde for perioden mai- juni, nå jeg har skrevet ut nye fakturaer i august, hva er best for meg til å skrive ut faktura nå i august og legge til teksten at den faktura gjelder til juni, eller skrive ut faktura med 30, juni men hva da med nummerekkefølge er det lovlig. Kan dere hjelp meg….

Spørsmål fra Sandra.

Spørsmålet ble stilt den 17-08-2015.

Ligger under emnet: Regnskap.

1 svar

(NB! Regnskapsguiden.com fraskriver seg ethvert ansvar for tap eller skade som måtte oppstå etter å ha fulgt disse svarene. Alle svar er brukergenererte og må behandles deretter.)

Vet du svaret på dette spørsmålet? Hjelp til ved å bidra med ditt svar.

1 Einar

Selv om fakturaen gjelder en tidligere periode må du bruke dags dato som fakturadato, så det blir egentlig hipp som happ om du lager to fakturaer eller tar det på samme. Blir heller ikke noe tull med fakturanummerrekken (Hvis jeg forsto problemsstillingen riktig).

Ditt svar