Fradrag for kurs, litteratur etc. (enkeltpersonforetak)

Å delta på kurs for utvikling og opprettholdelse av egen kompetanse er en sentral del av kostnadene i mitt ENK. Jeg lever av kursing innenfor idrett og må holde meg oppdatert + egentrening. Hvor kostnadsfører jeg dette? Er det 42- eller nede på 6 eller 7? Det kan være enten kursavgifter for egentrening (der andre trener meg) eller f.eks. litteratur/DVD om emnet jeg kun skal bruke til faglig oppdatering. Og hva med innkjøp av musikk til bruk under kursing? Tusen takk for råd!

Spørsmål fra Janne.

Spørsmålet ble stilt den 27-02-2014.

Ligger under emnet: Skatt.

1 svar

(NB! Regnskapsguiden.com fraskriver seg ethvert ansvar for tap eller skade som måtte oppstå etter å ha fulgt disse svarene. Alle svar er brukergenererte og må behandles deretter.)

Vet du svaret på dette spørsmålet? Hjelp til ved å bidra med ditt svar.

1 ARJO Regnskap

6860 Møte, kurs, oppdatering o.l. Er en grei konto til slik bruk.

42 serien er for matriell/kurs som du kjøper inn for videresalg (dvs varekostnad for deg)

Ditt svar