Enkeltmannsforetak for å skaffe .no-domene

Hei! Jeg ønsker å skaffe meg et norsk domene ettersom jeg er arkitektstudent, og ønsker å bruke det som en slags portefølje. Jeg forstår det slik at man må starte et enkeltmannsforetak for å få tilgang til .no – domenene. Mitt enkeltmannsforetak ville altså ikke hatt noen ansatte, omsetning, osv. Hva er de praktiske konsekvensene av dette? Må jeg hvert år fylle ut skjemaer, eller betale avgifter?

Vennlig hilsen Anders.

Spørsmål fra Anders.

Spørsmålet ble stilt den 14-12-2012.

Ligger under emnet: Diverse.

1 svar

(NB! Regnskapsguiden.com fraskriver seg ethvert ansvar for tap eller skade som måtte oppstå etter å ha fulgt disse svarene. Alle svar er brukergenererte og må behandles deretter.)

Vet du svaret på dette spørsmålet? Hjelp til ved å bidra med ditt svar.

1 Einar

Uten aktivitet så blir det ikke mye papirarbeid. Du må bare fylle inn 0 kroner i de aktuelle feltene i selvangivelsen. Det er ingen avgifter å betale.

PS! Så vidt jeg vet kan du risikere at Skatteetaten anser som opphørt (og sletter det) etter 3 år med 0 kroner i omsetning.

Ditt svar