Bokføring for betaling på nett via tredjepart

Hei, jeg har et spørsmål om hvordan jeg skal føre bokføring for dette året da jeg kommer til å overstige grensen på 50000kr.

Jeg selger privat undervisning over nett ved bruk av en nettside (iTalki.com) som tar seg av alt fra å sørge for at studenter betaler, sette opp kalendere for å organisere undervisningen og slike ting mot at de tar 15% av inntektene.

Når en student bestiller en time så må dem betale på forhånd, så holder italki på pengene til etter undervisningen er ferdig og studenten bekrefter at den er ferdig eller etter 7 dager blir de automatisk overført til meg.

Da kommer pengene inn på kontoen min på italki. Så tar jeg en gang i mnd ut pengene fra italki til min bankkonto. Slik at jeg faktisk ikke har pengene før slutten av mnd, lenge etter undervisningen jeg blir betalt for er ferdig.

Jeg vet bare ikke hvordan reglene fungerer når pengene går gjennom en tredjepart slik som det gjør. Skal jeg bokføre alle betalingene som skjer på nettsiden når jeg ikke er i nærheten av de pengene? Skal jeg bare bokføre det som kommer inn på bankkontoen min en gang i mnden? (Det hadde absolutt vært det greieste for meg)

Takker for all hjelp jeg kan få med dette spørsmålet.

Spørsmål fra Steffen R.

Spørsmålet ble stilt den 25-07-2017.

Ligger under emnet: Ubesvarte spørsmål.

Ingen svar

Vet du svaret på dette spørsmålet? Hjelp til ved å bidra med ditt svar.

Ditt svar