Timelønn som regnskapsmedarbeider

Lurer på hva som er vanlig å kunne kreve i timelønn som regnskapsmedarbeider i Oslo? Er økonomistudent, og har et år igjen på bacheloren. I tillegg har jeg jobbet deltid som regnskapsmedarbeider i et år nå, og har lært en god del. Har jobbet med kontering og bokføring av faktura, inn- og utbetalinger, kasseoppgjør, bankavstemming, leverandør- og kundereskontro, og diverse.

Synes det er vanskelig når jeg blir spurt på jobbintervju hva jeg forventer i lønn. Fikk 150 i timen for et år siden, uten erfaring. Det siste året har jeg bare hatt 140, og synes det er ganske lite. Hvor mye kan jeg regne med å evt kunne få i en ny jobb?

Spørsmål fra Sunniva.

Spørsmålet ble stilt den 31-05-2011.

Ligger under emnet: Lønn.

11 svar

(NB! Regnskapsguiden.com fraskriver seg ethvert ansvar for tap eller skade som måtte oppstå etter å ha fulgt disse svarene. Alle svar er brukergenererte og må behandles deretter.)

Vet du svaret på dette spørsmålet? Hjelp til ved å bidra med ditt svar.

1 Jonny

Minstelønn er ca 150-175 kr. Men er du flink og har erfaring så teller det positivt. Går du for å bli autorisert så vil du nok ha en timelønn som er alt mellom 225 til 325.

2 Inga

Jeg lå lenge på ca 160 kr timen som autorisert, og det som Jonny skriver over her er nok ikke så realistisk for de fleste autoriserte regnskapsførere med mindre de driver sitt eget selskap. Nå med 10 års erfaring ligger jeg på 225 kr timen. Har aldri hørt om noen «vanlige ansatte» som har hatt mer enn kr 255 i timen. Du kan også titte på lønnsundersøkelsen fra NARF, så ser du at Jonny sitt svar ikke helt henger på greip med virkeligheten.

3 Nynne

Jeg har jobbet med akkurat det samme som deg, men har ingen utdannelse innen regnkap. Har jobbet med det i over 10 år og har nå kr. 220,- kr.timen via et vikarbyrå.

Men ingen hos oss har så lite som du skrev. Jeg hadde 160 kr. timen i starten som vikar for 5 år siden.

4 Birger

Tror du Inga får ta en alvorsprat med sjefen 😉

5 :)

Hei!

Eg fikk kr.332 000 i årslønn (ca.184,44 per time) som regnskapsmedarbeider. Har bachelor utdanning som ikke er om regnskap og denne er min første jobb om regnskap i Norge. Gangske fornøyd. (NB. år 2014)

Mine andre arbeidserfaringer i Norge var i Hotell bransjen for 3 år som fast ansatt og eg fikk mye mindre enn eg fikk fra regnskap bransjen.

Ikke sikkert at eg fikk bedre enn dere har nevnt her, kanskje pga. lønnen stiger litt? Det er nå i 2014 som eg skrev.

Beklager hvis min norsk er vansklig å forstå :p

6 Jahn

Tjener revisorer langt mer i timen enn vanlige regnskapsmedarbeidere? Hva er det best marked for?

7 AS

Har bachelor utdanning som ikke er regnskap. Akkuratt starta. Har 380 k i året+overtid.

8 Nevenka Efstathieva

Hei!

Jeg heter Nevenka Efstathieva.
Jeg er fra Hellas. Jeg er autorisert regnskapsfører i Hellas. Jeg har over 20 år arbeidserfaring. Finanstilsynet har vurdert min arbeidserfaring som relevant. Jeg har økonomisk høyere utdanning som er godkjent fra NOKUT.
Jeg har solid kvalifisering i Norge.
Har jeg 9 måneder jobb som praktikant regnskapsmedarbeider.
Venter ansettelse.
Lurer på hva som er vanlig å kunne kreve i timelønn som regnskapsmedarbeider i Oslo;

Håper dere får et svar snart.
På forhånd takk.

Med vennlig hilsen
Nevenka Efstathieva

9 Random

Hei,

Startet som regnskapsfører i en bedrift i 2015 fikk som lønn 320 000 etter 1 år med erfaring og gode resultatet har jeg nå 430 000 inklusiv bonus time prisen er vel rundt 220 (pluss minus størrelsen på bonusen) Privat selskap.

10 didid

er det noen som vet hvor jeg kan søke praksisplass i oslo område eller vet om bedrifter som er åpne for praktikanter desperat nå, går regnskapsmedarbeiderkurs ….

11 Nonym

Talla her ser lave ut. Gjennomsnittslønn div yrker SSB.

Regnskapsarbeidere 2018 – 593 640
Revisorer 2018 – 696 120

Ditt svar