Start av renholdsfirma

Hei og håper noen der ute kan gi meg noe gode råd.Jeg har tenkt på dette her i 2-3 år og åpne et renhold firma men har ikke greid og fine helt nøyaktig info som kan hjelpe meg videre. Jeg lurer på hva er prisene ligger på i kvm eller er det time betalt når jeg skal kontakte et bedrift. Håper noen der ute kan hjelpe meg.

Spørsmål fra Amir.

Spørsmålet ble stilt den 08-02-2014.

Ligger under emnet: Diverse.

1 svar

(NB! Regnskapsguiden.com fraskriver seg ethvert ansvar for tap eller skade som måtte oppstå etter å ha fulgt disse svarene. Alle svar er brukergenererte og må behandles deretter.)

Vet du svaret på dette spørsmålet? Hjelp til ved å bidra med ditt svar.

1 Jonas

Er det prisene du lurer på? Hva med bare å gå på f.eks. http://www.gulesider.no og ringe noen som tilbyr renholdstjenester og spørre?

Ditt svar