Salg til firma som privatperson

Jeg lager smykker på hobbybasis, men det er ikke egnet til å gå med overskudd, da det er begrenset salg, først og fremst til venner og bekjente. Jeg har derfor ikke satt opp noe firma for «virksomheten», men kunne tenke meg å kontakte noen lokale butikker for å prøve å selge noen smykker i deres butikker.

Hvordan håndteres dette?

Kan man skrive faktura eller kvittering som privatperson, og godkjennes dette i butikkens regnskap?

Spørsmål fra Grethe.

Spørsmålet ble stilt den 16-08-2011.

Ligger under emnet: Firmadrift.

1 svar

(NB! Regnskapsguiden.com fraskriver seg ethvert ansvar for tap eller skade som måtte oppstå etter å ha fulgt disse svarene. Alle svar er brukergenererte og må behandles deretter.)

Vet du svaret på dette spørsmålet? Hjelp til ved å bidra med ditt svar.

1 Einar

Jeg ville ha registerert et enkeltpersonforetak om jeg var deg. Det blir jo næringsvirksomhet når du planlegger å selge til butikker.

Ditt svar