Regnskap mtp. Norsk tipping, Ruter AS, Rikstoto m.m.

Jeg selger Lotto for norsk tipping. Pengene går inn i min bankterminal. Disse pengene blir overført til bedriftens brukskonto, men norsk tipping har autogiro og trekker disse pengene tilbake hver tirsdag. Disse pengene går ikke på bedriftens omsetning. Hvordan fører jeg dette inn i regnskapet?

La oss ta for et eksempel: jeg får inn 10.000 inn via Nets (bankterminalen) for gårsdagens inntekter. Av disse er 3.000 kroner iskrem (omsetning for meg), 5.000 norsk tipping (skal bare innom min konto før autogiro trekker dette tirsdag) og 2.000 rikstoto (skal bare innom min konto før autogiro trekker dette onsdag). Må legge til at autogiroen lar min provisjon bli igjen. så av norsk tipping som jeg har solgt 3.000 for, vil autogiroen bare trekke 2.790, da 7% er min provisjon.

Håper på forståelse for spørsmålet mitt. Takk på forhånd!

Spørsmål fra Anonym.

Spørsmålet ble stilt den 17-04-2019.

Ligger under emnet: Ubesvarte spørsmål.

Ingen svar

Vet du svaret på dette spørsmålet? Hjelp til ved å bidra med ditt svar.

Ditt svar