Noen tips ved oppstart av regnskapskontor

Har tenkt litt på det å starte opp mitt eget lille regnskapsfirma.. Noen tips til hva som skal til, dersom flere her inne har gjort det? Hvordan skaffe de første kundene, hvor mange trenger man for at det skal gå irundt..? Startet dere opp først hjemme? Mye oppstartskostnader/invisteringer? Selskapsform osv…? Og hva med programvarer?

Spørsmål fra Toril.

Spørsmålet ble stilt den 17-02-2011.

Ligger under emnet: Firmadrift.

3 svar

(NB! Regnskapsguiden.com fraskriver seg ethvert ansvar for tap eller skade som måtte oppstå etter å ha fulgt disse svarene. Alle svar er brukergenererte og må behandles deretter.)

Vet du svaret på dette spørsmålet? Hjelp til ved å bidra med ditt svar.

1 Jonny

Hei Torill.

Undertegnede driver regnskapsbyrå. Det størte problemet er ikke å skaffe kunder (så lenge du annonserer), det største utfordringen er å ha et konsept som gjør at du blir effektiv og greier å tjene penger.

Når man driver regnskapskontor så er det en del faste kostnader, bla kontor, regnskapsprogram, lønnsprogram, pålagte kurs, kontorrekvisita, annonsering osv. Skal du ansatte så koster dette også mye penger.

For å virke seriøs så bør du starte et AS.

En ide kan være at du går inn i en franchiseavtale, dvs at du har egen bedrift, men får et gjonnomprøvd konsept som garantert tjener penger. Man får da kunder som sokner til ditt geografiske område, programvare, annonsering osv for en fast lav sum per måned. Et tips kan være å ta kontakt med http://www.regnskapshjelp.no om dette.

2 Per

Toril,
Ta kontakt med meg på, leder1@gmail.com, så kanskje jeg kan gi deg noen tips og råd.

3 Stig

Jeg lurer også på noe angående denne saken. Noen som jeg kan kontakte per mail?

Ditt svar