mva – etter å ha drevet kunstnerisk virksomhet

Jeg har et enkeltmansforetak som ble startet for mange år siden. Jeg var mva pliktig i noen år før jeg «av»registrerte mva-plikten pga kunstnerisk virksomhet. Jeg har nå forandret forretningsmodel til kjøp og salg av varer, er jeg da avhengig av 50k,- grensen før jeg kan fakturere mva eller er dette allerede gjort? På forhånd takk.

Spørsmål fra Thomas Sørlie.

Spørsmålet ble stilt den 16-09-2014.

Ligger under emnet: Merverdiavgift.

1 svar

(NB! Regnskapsguiden.com fraskriver seg ethvert ansvar for tap eller skade som måtte oppstå etter å ha fulgt disse svarene. Alle svar er brukergenererte og må behandles deretter.)

Vet du svaret på dette spørsmålet? Hjelp til ved å bidra med ditt svar.

1 ARJO Regnskap

Ja, så lenge du ikke er registrert i mva manntallet nå, må «grensen» nåes på nytt. Det at du tidligere har vært registrert har ingen innvirkning.

Ditt svar