Momsoppgjør hvor ofte?

Jeg driver et AS på si min kone jobber i en butikk som vi har kjøpt.

Det jeg lurer på er hvordan blir moms oppgjør gjort fordi jeg har ventet i 1 ½ år på moms oppgjør fra regnskapsfører?

Hvor ofte forekommer momsoppgjør?

Mitt regnskap viser at jeg skal ha igjen moms fordi da vi startet opp så skulle regnskapsfører ha 50.000,- forskudd på moms.

Fortvilet situasjon for meg og min kone.

På førehand takk

Fritz

Spørsmål fra Fritz.

Spørsmålet ble stilt den 11-09-2019.

Ligger under emnet: Merverdiavgift.

2 svar

(NB! Regnskapsguiden.com fraskriver seg ethvert ansvar for tap eller skade som måtte oppstå etter å ha fulgt disse svarene. Alle svar er brukergenererte og må behandles deretter.)

Vet du svaret på dette spørsmålet? Hjelp til ved å bidra med ditt svar.

1 Arne Devold

Hei Fritz, leit å høre at du har strevd med merverdiavgift. Dersom du har brukt en autorisert regnskapsfører til å utføre et regnskapsoppdrag og har ventet i halvtannet år på et merverdiavgiftsoppgjør bør saken i alle fall sjekkes. Du må gjerne ringe meg på 55199396 eller besøke oss på https://www.devoldconsulting.no så kan jeg finne ut for deg hva som har skjedd. Et momsoppgjør forekommer normalt sett enten annenhver måned eller en gang i året. Dersom du har hatt lav omsetning etter oppstart kan det være at det har tatt tid før virksomheten din ble momsregistrert. Men din regnskapsfører skal uansett holde deg orientert og du kan også sjekke status selv på http://www.altinn.no. Lykke til, ring meg om du ikke finner ut av det 🙂
Mvh Arne Devold

2 Bente Meek

Leasingkontrakt hvilken hovdbokskonto

Ditt svar