Lønn på helligdager

Hei!
Jeg har begynt på ny arbeidsplass, jobber 60% og får fastlønn. Nå når det er påske, kommer to av mine dager på helligdager(2.påskedag og skjærtorsdag), dermed må jeg jobbe inn igjen de dagene, fordi arbeidsgiver sier at jeg skal jobbe 3 dager i uken grunnet fastlønnen..Føler at det er noe som ikke stemmer her? Man har da krav på fri med lønn på helligdager?

Spørsmål fra Heidi.

Spørsmålet ble stilt den 20-04-2011.

Ligger under emnet: Lønn.

1 svar

(NB! Regnskapsguiden.com fraskriver seg ethvert ansvar for tap eller skade som måtte oppstå etter å ha fulgt disse svarene. Alle svar er brukergenererte og må behandles deretter.)

Vet du svaret på dette spørsmålet? Hjelp til ved å bidra med ditt svar.

1 Jonny

Her vil jeg anbefale deg å se hva som står skrevet i arbeidskontakten din. Ofte er det vanlig at det gis lønn på bevegelig helligdager som 17 mai, julaften og nyttårsaften.

Ditt svar