Kan et norsk enkeltpersonforetak drive i Sverige?

Jeg er norsk, driver et norsk enkeltpersonforetak på si (treningsinstruktør med vikaritimer her og der) og skal flytte til Sverige i fire år. Jeg kommer til å fortsette med virksomheten når jeg er hjemme i Norge (helger og ferier), og mitt spørsmål er: kan jeg ta småjobber i Sverige også med samme foretak?

Spørsmål fra Mari.

Spørsmålet ble stilt den 07-08-2014.

Ligger under emnet: Selskapsformer.

2 svar

(NB! Regnskapsguiden.com fraskriver seg ethvert ansvar for tap eller skade som måtte oppstå etter å ha fulgt disse svarene. Alle svar er brukergenererte og må behandles deretter.)

Vet du svaret på dette spørsmålet? Hjelp til ved å bidra med ditt svar.

1 Jonny

Ja, det går bra. Det er ingen lov som forhindrer ENK å selge tjenester / produkter i sverige.

2 Einar

Er det Nordmenn eller Svensker du skal selge til?

Ditt svar