Enkelt regnskap for enkeltmannsforetak

Hei,
Det siste året har min regnskapsfører gjort feil som har gitt meg straffeskatt og også glemt å levere inn regnskapet for en periode. Derfor har jeg kommet frem til at det ikke er verdt å betale flere tusen kroner til ham for å gjøre en dårlig jobb. Nå har jeg i tillegg fått godkjent årsoppgave og kan fint ta det lille regnskapet mitt i romjulen.

De eneste utgiftene jeg har er utlegg til driftmidler. Det er enten kontorutstyr, datautstyr (IT-konsulent) eller verktøy. Jeg fakturerer for i overkant av 100.000 i året og sitter igjen med fint lite annet enn kompetanse.

Hvor enkelt kan jeg gjøre regnskapet? Er det nok med en kolonne for inntekt (eks mva og mva) og en for utgifter (eks mva og mva)? Trenger jeg å sette opp koder for alt?

På forhånd takk!

Spørsmål fra Lars.

Spørsmålet ble stilt den 19-01-2013.

Ligger under emnet: Regnskap.

Ingen svar

Vet du svaret på dette spørsmålet? Hjelp til ved å bidra med ditt svar.

Ditt svar