Beste markedsføring for nettbutikk

Skal starte opp en nettbutikk hovedsakelig med klær. Selvsagt må jeg markedsføre dette for å få kunder. Da lurer jeg på hvilke kanaler som gir meg mest igjen for pengene? Lokalaviser? Finn.no? Håper noen som har erfaring med drift av nettbutikk har noen gode tips.

Spørsmål fra anonym.

Spørsmålet ble stilt den 08-02-2010.

Ligger under emnet: Salg og markedsføring.

2 svar

(NB! Regnskapsguiden.com fraskriver seg ethvert ansvar for tap eller skade som måtte oppstå etter å ha fulgt disse svarene. Alle svar er brukergenererte og må behandles deretter.)

Vet du svaret på dette spørsmålet? Hjelp til ved å bidra med ditt svar.

1 Einar

Ja en liten rubrikkannonse i lokalavisen er ikke så dumt (nå snakker jeg ikke om helsides annonser, men slik vanlige rubrikkannonser til 100 kroner). F.eks. helt enkelt «På utkikk etter barneklær? Besøk http://www.nettsidensnavn.no»
Nå vet jeg ikke hvilke typer klær du skal selge. Om du feks. selger barneklær kan det være en ide å kontakte nettsider som en rettet mot foreldre. Selger du sportsklær, annonser på sider som handler om sport. Jo mer målretta annonseringen er, jo bedre fungerer det.

2 Kai

I og med at du skal starte en nettbutikk hadde jeg lagt markedsføringen på nett da det er kanalen du skal ha virksomheten din. Det vil jo være lettere for en potensiell kunde å klikke seg videre fra en markedsannonse på nett, enn f.eks å måtte legge vekk avis, starte opp maskin/internet skrive inn web adr osv.
Google har et enkelt verktøy for dette, pay per click. Du kan f.eks ha mulighet til å legge ut link til nettsiden din, hver gang noen søker på klær, nettbutikk, fashion… Du betaler kun for hver gang noen klikker på linken din. Et billig men effektivt verktøy.

Mvh/
Kai

Ditt svar