Avslutte salg

Jeg driver for meg selv som webdesigner og prøver å selge inn tjenestene mine. Jeg får en del henvendelser + ringer opp en del mulige prospekter selv via telefonen. Blir litt frem og tilbake, men som oftest renner alt ut i sanden. Jeg trenger rett og slett råd på hvordan jeg får gjennomført handelen. Vet ikke om dette er rett plass å spørre, men det må da være noen andre som har vært i samme situasjon?

Spørsmål fra anonym.

Spørsmålet ble stilt den 28-01-2010.

Ligger under emnet: Salg og markedsføring.

1 svar

(NB! Regnskapsguiden.com fraskriver seg ethvert ansvar for tap eller skade som måtte oppstå etter å ha fulgt disse svarene. Alle svar er brukergenererte og må behandles deretter.)

Vet du svaret på dette spørsmålet? Hjelp til ved å bidra med ditt svar.

1 Einar

Dette er en velkjent problemstilling ja. Dette er faktisk noe av det aller aller vanskeligste i salg. Her er et godt tips:

Gi kunden 2 valg.

Eksempel: «Hva synes du Svendsen? Liker du best pakken hvor alt er inkludert i prisen, eller den hvor du betaler 2 ganger i året?». Når han så svarer f.eks. «naah må vel bli den med alt ink. om det skal være noe». Så sier du noe ala: «Ja, de fleste velger den pakken. Skal vi gå for den da?». Vips har du kanskje landet avtalen.

Ditt svar