Tvist med regnskapsfører

Jeg har en tvist med regnskapsføreren min. I 2016 har han fakturert dobbelt så mange timer enn i 2015, uten at det har vært noen endringer i arbeidsmengden. Jeg har spurt flere ganger om spesifiseringen og han har lovt å sende de. Fristen for levering gikk ut for 2 uker siden og nå nekter han å svare på mail er ikke på kontoret og svarer ikke telefonen sin. Han truer med å sende fakturaene videre til inkasso og å stoppe arbeidet.

Jeg har byttet regnskapsfører men han skal levere MVA, og alt som har å gjøre med årsavslutting for 2016. Jeg må som firma overholde fristene til levering av MVA osv. Hva er det jeg kan gjøre for å sørge for at han holder seg til fristen og ikke skape mer problemer for firmaet mitt?

Spørsmål fra Maria.

Spørsmålet ble stilt den 31-01-2017.

Ligger under emnet: Ubesvarte spørsmål.

Ingen svar

Vet du svaret på dette spørsmålet? Hjelp til ved å bidra med ditt svar.

Ditt svar