Reskontro i regnskapsprogram

Hei! Jeg driver et lite enkeltpersonforetak og skal lage en leverandør- og kundespesifikasjon. Jeg er ikke så veldig god på dette med regnskap, men forstår jeg må «splitte» konto 1500 og konto 2400 i regnskapsprogrammet mitt. Blir det riktig og legge kundene mine i en serie fra 1501-1529 f.eks? 1501 – kundenavn 1 – orgnummer 1 1502 – kundenavn 2 – orgnummer 2 1503 – kundenavn 3 – orgnummer 3 osv? Eller må man splitte dette på en annen måte (finnes ingen funksjon for det i programmet mitt så jeg må gjøre dette manuelt). mvh Mats

Spørsmål fra Mats.

Spørsmålet ble stilt den 12-01-2015.

Ligger under emnet: Regnskap.

1 svar

(NB! Regnskapsguiden.com fraskriver seg ethvert ansvar for tap eller skade som måtte oppstå etter å ha fulgt disse svarene. Alle svar er brukergenererte og må behandles deretter.)

Vet du svaret på dette spørsmålet? Hjelp til ved å bidra med ditt svar.

1 ARJO Regnskap

Nei, det blir ikke riktig.

Dersom du fører mot kto 1500 så har regnkskapsprogramet et «funksjon» som kobler det opp mot kundenummeret (eller tilsvarende). Du fører mot 1500, så er det et felt hvor du må legge inn kundenummer.

Ditt svar