Regnskapsprogram for ENK

Hei! Jeg har nettopp startet et ENK, driver med massasje. Jeg er ikke mva pliktig. Jeg lurer på hvilke regnskapsprogram som passer meg mest. Jeg driver ikke med fakturering eller varesalg. Kun massasjebehandlinger.

Jeg har sett på forskjellige programmer, men jeg trenger ikke en brøkdel av det som er på de fleste regnskapsprogrammene. Jeg lurer også på hva jeg skal ta med og hva jeg ikke skal ta med.

Alt jeg får beskjed om hos skatteetaten er å følge med på hva som kommer inn og hva som går ut, og ikke mer. Jeg trenger en liten «fasit» På forhånd takk! 🙂

Spørsmål fra Marie Anett.

Spørsmålet ble stilt den 14-04-2014.

Ligger under emnet: Regnskap.

5 svar

(NB! Regnskapsguiden.com fraskriver seg ethvert ansvar for tap eller skade som måtte oppstå etter å ha fulgt disse svarene. Alle svar er brukergenererte og må behandles deretter.)

Vet du svaret på dette spørsmålet? Hjelp til ved å bidra med ditt svar.

1 Einar

Først av alt, regnskap er nok litt mer komplisert enn å bare følge med på hva som går inn og ut.

Det finnes dessverre ingen fasit om hvilket program som er «best». Alle som selger regnskapsprogram vil nok påstå at nettopp *deres* program er det rette for deg 🙂 Les deg opp om de forskjellige programmene, og prøv en demo av de som ser interessant ut.

2 ARJO Regnskap

Det kan høres ut som om Datax eller Matrix er to greie kandidater for deg.

Jeg vet det går an å laste ned demo 🙁http://www.matrix.no/regnskapsprogram.php)

http://www.mamut.com/no/totalokonomi/Default.asp

Det er, som nevnt over, litt mer enn å bare holde oversikt over inn/ut – men det bør ikke være uoverkommelig dersom du har interesse av å lære deg det selv. Eventuellt får du jo bare spørre.

Lykke til.

3 ARJO Regnskap

Jeg var ikke 🙁 for at det gikk an å laste ned demo – jeg skrev det går an å laste ned dem SEMIKOLON og så var det parantes rundt linken – det ble automatisk omformatert.

4 Bob

Lott OT, men hvilken konto kan man føre kjøp av regnskapsprogram mot?

5 ARJO Regnskap

Dersom anskaffelseskostnaden på regnskapsprogrammet er større enn 15 000, må du vurdere om det skal balanseføres.

Hvis ikke kan du føre det på

6552 Programvare (software)

Ditt svar