Kontoplan for selskapsformen delt ansvar (DA)

Hei.

Jeg benytter Agro Økonomi for føring av et annet selskap jeg har. Nå tenker jeg å føre et regnskap for et selskap med delt ansvar. Agro gir meg tre valg ved opprettelse av kontoplan: Aksjeselskap, Enkeltpersonforetak og drosje. Jeg ser nå jeg helst bør bruke enkeltpersonforetak kontoplan av disse, eller bør jeg søke opp en annen?

Spørsmål fra Tommy.

Spørsmålet ble stilt den 13-11-2013.

Ligger under emnet: Regnskap.

2 svar

(NB! Regnskapsguiden.com fraskriver seg ethvert ansvar for tap eller skade som måtte oppstå etter å ha fulgt disse svarene. Alle svar er brukergenererte og må behandles deretter.)

Vet du svaret på dette spørsmålet? Hjelp til ved å bidra med ditt svar.

1 Jonny

For meg blir det vanskelig å si om du bør bruke A eller B etetrsom jeg ikke ser kontoplanene.

2 Svein

Generelt ligner kontoplan for DA mest på kontoplan for enk, så du bør nok velge dette, men mindre DA’et driver med taxikjøring, da bør du velge kontoplan for taxi.

Ditt svar