Arbeid i utlandet

Jeg skal jobbe for et utenlandsk firma i 1 år (permisjon fra min fastjobb), samt jeg har et enkeltpersonforetak. Kan jeg fakturere utenlandsk firma via mitt enkeltprsonforetak og betale skatt i Norge, eller må jeg skattes i utlandet som arbeidstaker i utlandet..?

I tileggsspørsmål vedr. skattefradrag…Jeg jobber fra hjemmekontor med mye reising mellom Norge og oppdragsland, samt bruker telefonen del til å ringe kunder, men ringer også noe privat. Hvordan skal jeg føre dette i regnskapet, hvor mye kan jeg trekke fra på skatten?

Takknemlig for et raskt svar!

Spørsmål fra Marius.

Spørsmålet ble stilt den 12-07-2010.

Ligger under emnet: Skatt.

1 svar

(NB! Regnskapsguiden.com fraskriver seg ethvert ansvar for tap eller skade som måtte oppstå etter å ha fulgt disse svarene. Alle svar er brukergenererte og må behandles deretter.)

Vet du svaret på dette spørsmålet? Hjelp til ved å bidra med ditt svar, eller vurder eksisterende svar med tommel opp / ned.

1 Einar

Vil tro det er problemfritt å fakturere det utenlandske firmaet. Du kan jo alltids ringe Skatteetaten for å forklare akkurat hvordan du kommer til å operere.

Du kan trekke fra alle utgifter som har direkte med firmadriften din å gjøre. Akkurat dette med telefon er det spesielle regler på når du også bruker den også privat. Les mer her: https://regnskapsguiden.com/skattefradrag-for-telefon/

(0)
(Synes du svaret var godt eller dårlig?)

Ditt svar