Åpningsbalanse og innsetting av varer

Hei,

jeg vet ikke hvordan jeg skal føre Åpningsbalanse. Jeg har noe vare fra 2013 i pris 6000 NOK og bedriften startet 2014. Så jeg sette inn i bedriften vare som ble kjøpt i 2013. Hvordan skal jeg føre det?
Kan jeg føre det slik at jeg D 1460 Lager og K 4090 Beholdningsendring? Eller må man gjøre mot feks. D 1460 og K 2060 Privat konto.

Tusen takk for svar Jan.

Spørsmål fra Jan.

Spørsmålet ble stilt den 29-04-2015.

Ligger under emnet: Regnskap.

1 svar

(NB! Regnskapsguiden.com fraskriver seg ethvert ansvar for tap eller skade som måtte oppstå etter å ha fulgt disse svarene. Alle svar er brukergenererte og må behandles deretter.)

Vet du svaret på dette spørsmålet? Hjelp til ved å bidra med ditt svar.

1 stine santi

Hei åpnet regnskap i 2014 med en åpningsbalanse med tall fra 2013. Det viser seg i ettertid at det som ble lagt i fordring på en kunde ikke stemmer og dette må rettes opp. hvordan rette opp dette uten at det øker inntektene?

Ditt svar